Blog

Blog > Training mentorschap, curatele en PGB voor bewindvoerders op 29 juni

Training mentorschap, curatele en PGB voor bewindvoerders op 29 juni

Ben jij bewindvoerder en wil je nog voor de vakantie je kennis bijspijkeren op het gebied van mentorschap en curatele? Meld je dan nu aan voor de training mentorschap, curatele en PGB voor bewindvoerders op 29 juni aanstaande. Steeds vaker krijgen beschermingsbewindvoerders te maken met mentorschap en curatele. Maar hoe zit het nou eigenlijk precies? Wat zijn de verschillen en wat mag je als cliënt en/of bewindvoerder verwachten van een mentor of curator? In deze training bespreekt Gert-Jan Mulder de ins en outs van mentorschap en curatele. Wat houden deze beschermingsmaatregelen precies in, welke taken en bevoegdheden komen er bij kijken en aan welke kwaliteitseisen moet een mentor/curator voldoen? Klik hier voor meer informatie en aanmelden.