Blog

Blog > 2020 wordt een fantastisch jaar!

2020 wordt een fantastisch jaar!

Dankjewel!

Dank dat we je afgelopen jaar mochten helpen om je verder te ontwikkelen als bewindvoerder, mentor, curator en schuldhulpverlener. Het was ons een genoegen om onze kennis door middel van training en advies toepasbaar te maken voor jouw dagelijkse praktijk. We hopen van harte dat het van toegevoegde waarde voor je was en is!

Voor ons was 2019 een bijzonder jaar. We hebben onze nieuwe website kennistoegepast.nl en een daarbij horende nieuwe huisstijl gelanceerd. Daar zijn we best trots op! 

Ook hebben we hebben door heel Nederland meer dan 100 trainingen mogen verzorgen over een breed aantal onderwerpen. Populaire trainingen hebben we op het programma gehouden en we hebben nieuwe trainingen met nieuwe trainers ontwikkeld en uitgevoerd. En dat niet alleen op het gebied van bewindvoering en schuldhulpverlening maar ook voor mentorschap en curatele. Zo zijn we gestart met een zesdaagse basisopleiding mentorschap die je voorbereid op je dagelijkse praktijk als mentor. Daarnaast hebben we voor veel groepen van bewindvoerders, schuldhulpverleners en mentoren trainingen op maat gemaakt. Trainingen die volledig aansluiten bij de wensen van de opdrachtgevers. Mooi voor de deelnemers en leuk voor ons om te verzorgen!

In 2020 gaan we door met waar we goed in zijn: training en advies gegeven aan bewindvoerders, mentoren, curatoren en schuldhulpverleners. We hebben ook voor het komende jaar weer een aantal nieuwe trainingen gepland waarvan op korte termijn de training ‘Dwang in de zorg in 2020’ (woensdag 11 maart 2020 in Zwolle) alvast de moeite waard is om te noemen. Ook hebben we een training ‘Huurrecht voor bewindvoerders en schuldhulpverleners’ (donderdag 26 maart 2020 in Amersfoort) ontwikkeld over de positie van jouw client als huurder, de rechten en plichten die daarbij horen en wat dat voor jou als professional betekent. 

En er volgt nog meer nieuws, want samen met ons zusterbedrijf Hemenborg Bewindvoering vieren we ons 10 jarig jubileum. We vieren dat met een symposium voor professionals onder de noemer ‘De toekomst van wettelijke vertegenwoordig’ op donderdag 9 april 2020. We hebben daarvoor sprekers uitgenodigd en workshops bedacht ver van de gebaande paden. Een programma dat je niet wilt missen! 

Een tweede activiteit in het kader van ons jubileum is een meerdaagse leergang voor ervaren bewindvoerders, mentoren, curatoren en schuldhulpverleners onder de noemer ‘Elegant beïnvloeden’ Ook hierover binnenkort meer informatie!

Wil je graag weten welke trainingen we voor jou kunnen verzorgen? Via onze website, de nieuwsbrief en via social media houden we je graag op de hoogte. Ook sturen we je met plezier onze uitgebreide brochure met met trainingen en opleidingen of adviseren we je over maatwerkoplossingen.

We hopen dat we je ook in 2020 weer mogen begroeten bij een van onze trainingen of voor advies. 

Samen maken we van 2020 een fantastisch jaar!