Trainingen

Trainingen > Themadag | Waar hààl je de energie vandaan?!

Themadag | Waar hààl je de energie vandaan?!

Cursusdatum: 27 september 2022
Locatie: Hotel Apeldoorn - De Cantharel
Cursustijden: 09:30-16:30
Kosten: €355 (€315 bij aanmelding vòòr 1 juli 2022)
Trainer: N.t.b.

Na het succes van de themadag ‘Criminologie met ideologie’ in 2020 komt Schuldhulp Academie op 27 september 2022 met een nieuwe themadag rond het thema ‘Energie’. Deze keer bundelen we de krachten met de collega’s van trainingsbureau KennisToegepast.

Energie. Geen ander onderwerp staat op dit moment meer in de belangstelling. Veel huishoudens zijn geconfronteerd met forse stijgingen in de energielasten. De overheid wil dat burgers binnen afzienbare tijd overschakelen naar duurzame energiebronnen. Daar is soms eerst een forse investering voor nodig. 

Ook jij als bewindvoerder of schuldhulpverlener wordt regelmatig met deze vraagstukken voor je cliënten geconfronteerd. De financiële ruimte van je client is vaak beperkt, dus wat kan? Wat moet? Wat is jouw rol?

Tijdens deze themadag staan we echter niet alleen stil bij de stijgende prijzen en de bijbehorende budgettaire uitdagingen. Het gaat ook over jou als professional. Want waar haal jíj́ de energie vandaan om je cliënten dag in dag uit van dienst te zijn? En hoe zorg je ervoor dat je cliënt voldoende energie heeft om de regie over de financiën weer zelf te pakken? 

De sprekers op deze dag kiezen verrassende invalshoeken en dragen interessante oplossingen aan. Zo kun je na deze themadag weer vol energie aan de slag!

Wil je meer weten over deze themadag? Houd onze website, nieuwsbrieven en sociale media kanalen in de gaten. 

Meld je aan voor 1 juli 2022 en betaal niet € 355,- maar € 315,-