De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) - Kennis Toegepast

Blog

Blog > De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie. Deze wetgeving vervangt de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). Inversis biedt nu de Cursus AVG bewindvoerders, mentoren, curatoren en budgetbeheerders aan.

Cursus AVG bewindvoerders, mentoren, curatoren en budgetbeheerders

Maar wat betekent dit voor jou? Wat is de juridische basis van de AVG? En hoe beinvloedt het jouw dagelijks werk als bewindvoerder, mentor, curator of budgetbeheerder? Welke stappen moet jij als professional nog nemen en waar moet je in de toekomst rekening mee houden? Al deze zaken komen aan bod in de Cursus AVG bewindvoerders, mentoren, curatoren en budgetbeheerders.

Meld je aan, je bent van harte welkom!

Wil je hier meer over weten? Meld je dan aan voor één van de twee trainingen AVG van Inversis. Je bent van harte welkom op bijvoorbeeld 24 april in Amersfoort. Klik hier voor meer informatie over het programma en om je in te schrijven. Heb je nog vragen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen!

Incompany

De training Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) bewindvoerders, mentoren, curatoren en budgetbeheerders kan ook incompany aangeboden worden. Neem contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken.

Cursus AVG bewindvoerders