Over ons - Kennis Toegepast

Over ons

KennisToegepast is een helpdesk op het gebied van financiële zorgverlening, vertegenwoordiging en belangenbehartiging. Zo helpen we onder andere bewindvoerders, mentoren, curatoren en schuldhulpverleners bij hun dagelijkse praktijk met training, advies en ondersteuning.

KennisToegepast is onderdeel van Inversis. Inversis biedt naast de KennisToegepast helpdesk ook andere diensten op het gebied van financiële zorgverlening. Zo adviseren we gemeenten en marktpartijen over de organisatie en inrichting van schuldhulpverlening, wsnp en beschermingsmaatregelen. Ook verzorgen we intervisie en coaching on the job en leveren we specialisten voor de uitvoering binnen de organisatie.

Gert-Jan Mulder is de oprichter van inversis. Na jaren als trainer/coach, adviseur en interim manager gewerkt te hebben bij diverse schuldhulpverlenende instellingen en bewindvoerderskantoren, heeft hij in 2009 de stap gezet om vanuit inversis financieel zorgverleners te adviseren over en te trainen in de uitoefening van hun vak.

Opgeleid als jurist, kwam hij in 2006 voor het eerst beroepsmatig in contact met schuldhulpverlening. Vanaf dat moment heeft dit vakgebied, waar gedrag, geld en recht bij elkaar komen, hem niet meer losgelaten. Samen met het team van Inversis wil Gert-Jan Mulder zijn kennis, ervaring en enthousiasme voor het vak graag delen.

Wil je meer weten? Neem contact met ons op om te ontdekken wat we voor jou kunnen betekenen!