Inversis wordt Kennis Toegepast

Blog

Blog > Inversis wordt KennisToegepast

Inversis wordt KennisToegepast

Met gepaste trots zetten we vanaf juli 2019 onze adviesdienst voor bewindvoerders en onze eigen trainingen voort onder de naam KennisToegepast. In een veranderend veld voor permanente educatie en ondersteunende diensten voor schuldhulpverleners, bewindvoerders, mentoren en curatoren willen we nog duidelijker maken welke toegevoegde waarde we met en voor onze opdrachtgevers en cursisten realiseren: Op het vak van de professional toegesneden training en advies. We kunnen deze belofte waarmaken omdat we zelf ook onze roots in het vakgebied hebben liggen. We weten wat er komt kijken bij het vak van de bewindvoerder, mentor, curator of schuldhulpverlener en van daaruit concretiseren we ontwikkelingen en achtergronden voor de dagelijkse praktijk. 

Bij een nieuwe naam hoort ook een nieuwe website. De site is ontwikkeld door en met de mannen van Smeedijzer. We zijn in ieder geval trots op het resultaat! 

Benieuwd naar ons aanbod? Kom kijken op kennistoegepast.nl of neem contact op voor de mogelijkheden.