Trainingen

Trainingen > Bewindvoering en multiproblematiek

Bewindvoering en multiproblematiek

Cursusdatum: 22 april 2022
Locatie: Apeldoorn
Cursustijden: 12.30 - 16.45 (4 netto studie uren)
Kosten: € 245,- exclusief BTW (€220,50 voor NBBI-leden)
Trainer: mr. Gert-Jan Mulder

Met enige regelmaat worden bewindvoerders geconfronteerd met allerhande problematiek die een goede uitvoering van het bewind ingewikkeld maken. Of het nu gaat om juridische vraagstukken of persoonlijke of omstandigheden; de situaties waarin in een client verzeild kan raken kunnen complex zijn. Juist voor de ervaren bewindvoerder hebben we de module ‘Bewindvoering en multiproblematiek’ ontwikkeld. Gebaseerd op casuïstiek gaan we in deze module op zoek naar een aanpak waarbij het niet alleen gaat om een zorgvuldige vermogensrechtelijke belangenbehartiging maar bovenaal ook recht doen aan de client. 

In de module komen complexe juridische vraagstukken voorbij en stellen we ons voor diverse morele dilemma’s die spelen bij de uitoefening van het vak. Hoe geef je invulling aan je rol en taak als beschermingsbewindvoerder, juist ook als de kern van de problematiek buiten de geldzaken van je client ligt? 

In deze module geven we je uitdrukkelijk de kans om vooraf ook je eigen multiproblematiek cases in te brengen! Al met al een dag voor ervaren bewindvoerders die met collega professionals de diepte in willen!

Deze training is door de NBBI geaccrediteerd. Speciaal voor leden bieden wij een korting aan van 10%. Voor meer informatie: http://www.nbbi.eu/opleidingen